kako poručiti ?
Pretraga
Close this search box.

O NAMA

Metalunion DOO - Dve decenije sa vama

Široki izbor roba

Proizvodi široke potrošnje: čelični ekseri, čelične i PVC sajle, lanci, i sve vrste brusnog materijala.

Podrška domaćih i stranih dobavljača

Važno je istaći i odličnu podršku naših dobavljača sa kojima održavamo maksimalno korektan odnos

KO SMO MI?

Metalunion - Vaš Partner u snabdevanju kvalitetnim alatima

Od osnivanja naše preduzeće beleži konstantni napredak u poslovanju, ponuda robe svake godine se proširuje i od 2016. godine smo izuzetno zastupljeni na tržištu.

Porast uticaja Metaluniona je zasluga i naših poslovnih partnera u maloprodajnoj mreži s kojima beležimo uspešnu saradnju.

Važno je istaći i odličnu podršku naših domaćih i inostranih dobavljača sa kojima održavamo maksimalno korektan odnos, što se ogleda u našem urednom servisiranju obaveza prema njima.

Preduzeće Metalunion ide u korak sa vremenom, praćenje novih tehnologija postalo je jedno od ključnih faktora u planiranju budućeg poslovanja.

Potražite nas na društvenim mrežama:

Zašto baš mi?

Zašto odabrati Metalunion DOO?

Širok asortiman alata

Bez obzira na industriju ili specifične potrebe, naša kompanija nudi pouzdane alate koji će zadovoljiti najzahtevnije standarde.

Odlične cene i fleksibilni uslovi

Pružamo konkurentske vrednosti svojim klijentima. Naše povoljne cene i uslovi poslovanja omogućavaju klijentima da ostvare značajne uštede.

Stručna podrška

Metalunion nije samo snabdevač alatima, već i partner koji pruža stručnu podršku i tehničko znanje. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju.

Brza i pouzdana dostava

Razumemo važnost efikasne snabdevenosti. Obezbeđujemo brzu i pouzdanu dostavu širom zemlje, čime se osigurava da robastignu do klijenata.

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije u vezi asortimana budite slobodni da nas kontaktirate.